Kontor

Øystein Møgedal

Stilling: Annet

Leder av samarbeidsutvalget, foresatt ved avdeling Pegasus.

Nora Aasprong

Stilling: Annet

Leder i styret, foresatt ved avdeling Pluto.

Kristin Aakenes Nysted

Stilling: Daglig leder
bosba@online.no

Kristin utdannet førskolelærer m videre utdanning: Administrasjon & ledelse, og spesial pedagogikk. I ledige stunder tar hun gjerne frem gitar eller trommene, og nyter dagen sammen med ungene.

Lepus

Maria Horn- Forvik

Stilling: Avdelingsleder

Maria jobbet hos oss 2009 - 2010, deretter tok hun studier ved Høyskolen i Telemark. 1. februar 2016 fikk vi gleden av å få henne tilbake i teamet, denne gangen som pedagog med fokus på småbarnspedagogikk. ( mammapermisjon)

Amalie Henninge Filseth

Stilling: Avdelingsleder

Amalie startet hos oss 1. februar 2018. Barnehagelærer med fordypning i småbarns- pedagogikk. Hun har erfaring fra småbarns gruppe & frilufts- gruppe. Amalie liker å være i aktivitet; som turnjente & med barna. Hun har glimt i øyet og alltid plass på fanget- (setter hun seg i "spagat" - blir det plass til alle ungene!).

May Elisabeth Stendal

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

May Elisabeth startet hos i august 16, og skal jobbe 2 år som læring i barne - og ungdomsarbeider faget.. Vi gleder oss til latter og leke med henne!

Linda Sein Bwae

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Linda startet hos oss i 2012, hatt lærlingeplass i to år. En flittig ung dame som juni 2014 ble barne -og ungdoms-arbeider. Forming, musikk og samlinger med Linda er en fryd!

Jo Lee Siebke

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jo Lee startet i 2009 - i perioder vært avdelingsleder i disp. Hun er en eminent tegner og forming er hennes lidenskap. Jo Lee har orden på avdeling og huset, - gjerne med en sol-trall til jobben!

Maria Kristine Løkstad Grande

Stilling: Barnehagelærer

Maria startet -14. Er spesial-og dansepedagog. trenerinstruktør & turleder i turistforeningen . Hennes lidenskap er musikk, dans og friluftsliv. En dag med henne er aktiv og fylt med glede.

Alexandra Anderen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Alexandra innehar et vikariat hos oss høsten 18. Hun har tidligere erfaring fra barnehage. Velkommen til oss Alexandra!!

Pegasus

Lisbeth Olsen

Stilling: Avdelingsleder

Lisbeth startet hos oss i 2004. Hun kan det meste og takler de fleste. Hennes styrke er språk stimulering med naturen som arena. Det hun ikke kan om natur er ikke vert å vite.

Thea Jensen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Thea starter hos oss august 2016. Hun har tidligere barnehageerfaring fra små og storebarnsavdelinger. Hun er ei kreativ og glad jente som liker fart og lek med ungene. Velkommen til vårt team!

Eva Valestrand

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Eva har jobbet hos oss siden oppstart i 1993. Eva har et godt fang. Skal noe lages innen garn & tekstil & søm har Eva alltid en god ide` å tove ull sammen med henne er gøy!

Shao Weiqi

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Shao, vår gode hjelper, startet 2002, og jobber ved samtlige avdelinger. Hun er opprinnelig fra Kina , jobbet mange år i bank. Hennes kunnskap om tall, flettïng og papirbretting er ikke mange forundt.

Pluto

Morgan Fevik

Stilling: Avdelingsleder

Morgan ble ferdig utdannet i 2010. - startet hos oss i februar -14. Han har vi ventet på i mange år, nå er han her! Hans lidenskap er musikk. En friluftsmann.

Rigmor Anita L Wathne

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Rigmor startet hos oss i 2004. Hun er vår kreative tegner. Det meste klarer hun å få ned på tegnearket til inspirasjon for store & små. Hun er alltid rolig, selv om det ”koker” rundt henne.

Hilde Østmo

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hilde har lang erfaring i arbeidet med barn og ungdom i Asker. Hun liker natur og opplevelser sammen med barna. På turene finner hun alltid noe spennende sammen med ungene.

Elisabeth Steiro

Stilling: Barnehagelærer

Elisabeth har jobbet i barnehagen siden 2000. Hennes kunstneriske ferdigheter sees i arbeidet med barna: der forming - og samlingsstundene er vert et besøk.

Shao Weiqi

Andre ansatte