Kontor

Nora Aasprong

Stilling: Annet

Styreleder. Foresatt ved avdeling Pluto.

Kristin Aakenes Nysted

Stilling: Daglig leder
bosba@online.no

Kristin startet i Borgen Skog august 1994. Er utdannet førskolelærer fra DMMH med videreutdanning i administrasjon-ledelse, veiledning og spesialpedagogikk. I ledige stunder tar hun gjerne frem gitar eller trommene, og nyter dagen sammen med ungene.

Lepus

Maria Horn Forvik

Stilling: Avdelingsleder

Maria startet som barnehagelærer hos oss i 2016. Hun jobbet her i perioden 2009 - 2010 som assistent, før hun tok utdanning ved Høyskolen i Telemark. Maria har fordypning småbarnspedagogikk og videreutdanning i veiledning. Turer i skogen med Maria er alltid lærerikt!

Lone Bergan Karlsen

Stilling: Avdelingsleder

Lone ble utdannet barnehagelærer ved universitetet i Sørøst -Norge, våren 2019. Tidligere har hun erfaring som barne- og ungdomsarbeider.Hun har særlig interesse for kunst, kultur og kreativitet.- med fokus på barnas estetiske læringsprosesser i barnehagen.

Silje Marianna M. Dahl

Stilling: Avdelingsleder

Silje ble utdannet barnehagelærer 2016, ved høyskolen i Sørøst-Norge, med fordypning småbarnspedagogikk. Silje er glad i fysisk aktivitet og barns lek. En tilstedeværende voksen som anerkjenner barna, gir omsorg og skaper trygghet.

Hilde Østmo

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hilde startet hos oss i 2008. Hun har lang erfaring i arbeidet med barn og ungdom i Asker. Hun liker natur og opplevelser sammen med barna. På turene finner hun alltid noe spennende sammen med ungene.

Linda Sein Bwae

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Linda startet hos oss i 2012 som lærling. Etter 2 år i lære ble hun fast ansatt som barne- og ungdomsarbeider. Forming, musikk og samlinger med Linda er alltid en fryd!

Jo Lee Siebke

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jo Lee startet i 2009 - i perioder vært avdelingsleder i dispensasjon. Hun er en eminent tegner og forming er hennes lidenskap. Jo Lee har orden på avdeling og huset, gjerne med en sol-trall til jobben!

Pegasus

Lisbeth Olsen

Stilling: Avdelingsleder

Lisbeth startet hos oss i 2004. Hun er utdannet barnehagelærer fra Høyskolen i Telemark. Lisbeth kan det meste og takler de fleste. Hennes styrke er språkstimulering med naturen som arena. Det hun ikke kan om natur er ikke verdt å vite.

Thea Jensen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Thea startet hos oss august 2016. I løpet av denne perioden har hun tatt barne- og ungdomsarbeiderfag. Hun har erfaring fra både små- og storebarnsavdelinger. Hun er ei kreativ og glad jente som liker fart og lek med ungene.

Elisabeth Steiro

Stilling: Barnehagelærer

Elisabeth har jobbet i barnehagen siden 2000. Hennes kunstneriske ferdigheter sees i arbeidet med barna: der forming - og samlingsstundene er verdt et besøk. Elisabeth tar i disse dager barnehagelærerutdanning på deltid.

Eva Valestrand

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Eva (80% stilling) har jobbet hos oss siden oppstart i 1993. Eva har et godt fang. Skal noe lages med garn & tekstil & søm har Eva alltid en god ide`. Å tove ull sammen med henne er gøy!

Pluto

Linda Westegaard

Stilling: Avdelingsleder

Linda startet hos oss februar 2019. Ble utdannet ved høyskolen i Telemark 2014, med fordypning utefag. Hun har videreutdanning i veiledning. Linda setter pris på det norske klimaet - med uteaktiviteter gjennom hele året.

Rigmor Anita L Wathne

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Rigmor startet hos oss i 2004. Hun er vår kreative tegner. Det meste klarer hun å få ned på tegnearket til inspirasjon for store & små. Hun er alltid rolig, selv om det ”koker” rundt henne.

Tea Karlsen

Stilling: Barnehagelærer

Tea er ferdig utdannet barnehagelærer våren 2020 - og starter hos oss i juli. Tea beskrives som utadventog og omsorgsfull. Vi ser frem til lek, sang og musikk med henne. Velkommen til vårt team!.

Shao Weiqi

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Shao,(60% stilling) vår gode hjelper, startet hos oss i 2002. Shao jobber ved samtlige avdelinger. Hun er opprinnelig fra Kina, der hun jobbet mange år i bankvesenet. Hennes kunnskap om tall, fletting og papirbretting er ikke mange forunt.