Meny mars- april 2021

Levert av BARN TIL BORDS http://www.barntilbords.no/

 


 

Onsdag 17. mars

Panert torsk og ris med erter og mais

Melk: Kikertpanert torsk

Gluten: Kikertpanert torsk

Fisk: Kyllingnuggets

Vegetar: Vegetarnuggets

Allergener: Fisk. Melk. Gluten.

 

Torsdag 18. mars

Søtpotetsuppe med ingefær og hvitløk, grovt brød

Melk: Suppe med kokosmelk

Allergener: Melk. Gluten i brød.

 

Fredag 19. mars

Sei mexicana med potet og blomkålpuré

Gluten: Kikertpanert torsk

Melk: Melkefri potetstappe

Vegetar: Quornfilet

Allergener: Gluten. Melk. Fisk.

 

 

 

 

 

Uke 12 – mars 2021

Mandag 22. mars

Kremet sellerirotsuppe og grovt brød

Melk: Suppe med havremelk

Allergener: Melk. Gluten i brød.

 

Tirsdag 23. mars

Chili con carne med ris

Halal: Halal kylling

Vegetar: Chili sin carne

Allergener: Selleri.

 

Onsdag 24. mars

Økologisk Byggrynsgrøt med eplemos

Gluten: Glutenfri havregrøt

Melk: Melkefri havregrøt

Allergener: Gluten. Melk.

 

Torsdag 25. mars

Fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot

Gluten: Glutenfri saus

Melk: Saus med havremelk og melkefri fiskepudding

Vegetar: Falafel

Fisk: Falafel

Allergener: Gluten. Melk. Fisk.

 

Fredag 26. mars

Pannekaker med blåbærsyltetøy

Gluten: Glutenfri pannekaker                                                Egg: Pannekaker med eggepulver

Melk: Melkefrie pannekaker

Allergener: Melk. Gluten. Egg.

 

MENY APRIL 2021

 

 

uke 14                                  

tirsdag              06.04           PLANLEGGINGSDAG

onsdag             07.04           Pannekaker med blåbærsyltetøy

torsdag             08.04            Sei mexicana med blomkål- og potetetpuré

fredag               09.04           BtB Lapskaus med flatbrød

                           

uke 15                                                                        

mandag           12.04            Cowboygryte med fusilli

tirsdag              13.04           Kylling tikka med ris

onsdag             14.04           Tomatisert fiskegrateng med torsk

torsdag             15.04           Kjøttkaker i brun saus med potet, gulrot og erter

fredag               16.04           Tomatsuppe med makaroni og grovt brød

                           

uke 16

mandag           19.04           Fiskekaker med ovnsbakte poteter og rotgrønnsaker

tirsdag              20.04           Laksefilet med vårens grønnsaker og ris

onsdag             21.04           Ovnsbakt kyllingpølse med rostmosstappe

torsdag             22.04           Søtpotetsuppe med ingefær, hvitløk, og grovt brød

fredag               23.04           Kyllingboller med parikasaus og fullkornpasta

                                              

uke 17                                  

mandag           26.04           Byggrynsgrøt med eplemos

tirsdag              27.04            Skinke og blomkålgrateng

onsdag             28.04           Vårens Minestrone med grovt brød

torsdag             29.04           GrøntiKjøttboller med pasta og tomatsaus med

                                               grønnsaker

fredag               30.04           Fiskeboller i hvit saus med dampede poteter og gulrøtter