Meny: Mai & Juni 2025

"Livslang matglede" er bygget på visjonen om et hyggelig måltid hvor samtale og samvær står i sentrum. Maten er en del av dette. Noen ganger er den kjempegod, og av og til må man smake flere ganger. Smak er ikke noe vi er født med, men noe vi utvikler. Vi må også lære å spise mat vi ikke elsker. Sunne vaner i barndommen er en gave vi kan gi våre barn. Vår lunsj blir levert av Barn til Bords.

  

  Uke 22 – mai 2025

Mandag 26. mai

Kyllingboller paprigano med fullkornfusilli og brokkoliblanding

                                              

Tirsdag 27. mai

Tomatsuppe med makaroni og grovt brød  - Endret til kyllinggryte 

 

Onsdag 28. mai

Røstipanertanert torsk med herregårdsblanding og potetstappe

 

 

Fredag 30. mai  - PLANLEGGINGSDAG

 

 

Uke 23      2. – 6. juni

Mandag       Kikert og gulrotsuppe og grovt brød

Tirsdag       Fiskekaker med krydderpoteter og raspede gulrøtter

Onsdag       Kyllingboller paprigano med fullkornfusilli og brokoliblanding

Torsdag      BtB Lapskaus med kyllingpølser og flatbrød

Fredag        Tacoform med ris og nachos

 

Uke 24       9. – 13. juni            

Mandag       FRI

Tirsdag        Solskinnssuppe med grovt brød

Onsdag        Ovnsbakte pølser med potet- og rotmosstappe, erter

Torsdag       Kylling tikka med ris

Fredag         Fiskeburger med pastasalat og urteolje 

 

Uke 25           16. – 20. juni

Mandag         Fiskeboller i hvit saus, m potet og gulrot

Tirsdag            Pasta med hidden veggies og kjøttdeig av storfe

Onsdag          Pannekaker med jordbærsyltetøy

Torsdag          Kremet tomatsuppe med makaroni og grovt brød

Fredag         Kyllingkarbonader med fløtegratinerte poteter og cherry tomater

 

 

Husk ekstra matpakke til lunsj i sommerukene FRA  23. juni  - Oppstart varm lunsj den 18. august.