Meny: Mars & April 2025

"Livslang matglede" er bygget på visjonen om et hyggelig måltid hvor samtale og samvær står i sentrum. Maten er en del av dette. Noen ganger er den kjempegod, og av og til må man smake flere ganger. Smak er ikke noe vi er født med, men noe vi utvikler. Vi må også lære å spise mat vi ikke elsker. Sunne vaner i barndommen er en gave vi kan gi våre barn. Vår lunsj blir levert av Barn til Bords.

 Uke 12 – mars 2025

Mandag 17. mars

GrøntiKjøttboller, tomatsaus med grønnsaker og fullkornfusilli

Gluten: Glutenfri pasta Halal: Halalkjøttboller Vegetar: Vegetarbolle Allergener: Selleri. Gluten.

 

Tirsdag 18. mars

BtB Lapskaus med kyllingpølser og flatbrød

Halal: Pølser av halalkylling Vegetar: Vegetarpølser Allergener: Soya. Gluten i flatbrød

 

Onsdag 19. mars

Blomkålsuppe med gresskarkjerner og grovt brød

Melk: Blomkålsuppe uten melk Allergener: Melk. Gluten i brød.

 

Torsdag 20. mars

Skinke og blomkålgrateng

Gluten: Glutenfri saus og pasta.  Svin m kyllingstrimler

Melk: Saus med havremelk Halal: Blomkålgrateng med halal kyllingstrimler

Vegetar: Blomkålgrateng Allergener: Gluten. Melk.

 

Fredag 21. mars

BtB Lasagne Tricolore med kjøttdeig av storfe

Gluten: Glutenfri saus og pasta

Melk: Melkefri saus Halal: Vegetar lasagne Vegetar: Vegetar lasagne

Allergener: Gluten. Melk. Selleri. Egg.

 

Uke 13 – mars 2025

Mandag 24. mars

Solskinnssuppe med grovt brød

Allergener: Ingen. Gluten i brød.

 

Tirsdag 25. mars

Kyllingboller paprigano med fullkornfusilli og brokoliblanding

Halal: Halal kyllingboller    Gluten: Glutenfri pasta Vegetar: Vegetarboller

Allergener:  Gluten.

 

Onsdag 26. mars

Fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot

Gluten: Glutenfri saus Melk: Saus med havremelk og melkefri fiskeboller

Vegetar: Falafel Fisk: Falafel   Allergener: Gluten. Melk. Fisk.

 

Torsdag 27. mars

Byggrynsgrøt med eplemos

Gluten: Glutenfri havregrøt Melk: Melkefri havregrøt Allergener: Gluten. Melk.

 

Fredag 28. mars

Kjøttboller i brun saus med gulrot, erter og potet

Halal: Halal kjøttboller       Vegetar: Vegoboller Allergener: Ingen

 

 Uke 14 – mars 2025

Mandag 31. mars

Fiskeburger med pastasalat

Glutenfri pasta Fisk: Kyllingkarbonade Vegetar: Vegetarburger Allergener: Fisk. Gluten.

 

Uke 14 – april 2025

Tirsdag 01. april

Curry med søtpotet og kikerter med ris– ny rett

Allergener:  Ingen.

 

Onsdag 02. april

Cowboygryte med fullkornpasta, kyllingpølser og bønner

Halal: Halalpølse Glutenfri pasta Melk: Melkefri cowboygryte

Vegetar: Cowboygryte med soyapølse Allergener: Gluten. Melk. Soya.

 

Torsdag 03. april

Kylling tikka med ris

Halal: Halal kylling Vegetar: Tikka med grønnsaker og veganbiter Allergener: Ingen.

 

Fredag 04. april

Gulrotdagen

Gulrot og potetsuppe med grovt brød Melk: Melkefri suppe Allergener: Melk. Gluten i brød.

 

Uke 15 – april 2025

Mandag 07. april

Tacoform med ris og nachos

Halal: halal kjøttdeig Vegetar: Chili sin carne Allergener: Ingen

                                              

Tirsdag 08. april

Skinke og blomkålgrateng

Glutenfri saus og pasta.  Svin: med kyllingstrimler Melk: Saus med havremelk

Halal: Blomkålgrateng med halal kyllingstrimler Vegetar: Blomkålgrateng

Allergener: Gluten. Melk.

 

Onsdag 09. april

Potet og purreløksuppe og grovt brød

Melk: Melkefri suppe Allergener: Melk. Gluten i brød.

 

Torsdag 10. april

Seifilet mexicana med potestappe og aspargus bønner

Gluten: Kikertpanert torsk Melk: Melkefri potetstappe   Vegetar: Vegetar schnitzel Fisk: Vegetar schnitzel Allergener: Gluten. Melk. Fisk.

 

Fredag 11. april

BtB Lapskaus med kyllingpølser og flatbrød

Halal: Pølser av halalkylling Vegetar: Vegetarpølser Allergener: Soya. Gluten i flatbrød

 

 RIKTIG GOD PÅSKE

PÅSKEFEIE VI SEES ONSDAG 23. APRIL

 

Uke 17 – april 2025

Onsdag 23. april

Fiskekaker med ovnsbakte poteter og raspet gulrot

Fisk: Kyllingkarbonade Vegetar: gulrotmedaljong Allergener: Fisk.

 

Torsdag 24. april

Pasta med hidden veggies og kjøttdeig av storfe

Gluten: Glutenfri pasta Halal: halalkjøttdeig Vegetar: Veggiesaus Allergener: Gluten.

Fredag 25. april

Kyllingboller paprigano med fullkornfusilli og brokkoliblanding

Halal: Halal kyllingboller   Gluten: Glutenfri pasta  Vegetar: Vegetarboller Allergener:  Gluten.


Uke 18 – april 2025

Mandag 28. april

Tomatsuppe med makaroni og grovt brød

Glutenfri suppe og makaroni og brød uten gluten Suppe uten melk

Allergener: Melk. Gluten. Selleri.

 

Tirsdag 29. april

Fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot

Glutenfri saus Melk: Saus uten melk og melkefri fiskeboller

Vegetar: Falafel Fisk: Falafel Allergener: Gluten. Melk. Fisk.

 

Onsdag 30. april

BtB Lasagne Tricolore – fri for kjøtt

Gluten: Glutenfri saus og pasta Melk: Melkefri saus Allergener: Gluten. Melk. Egg.