Meny: november 2025

"Livslang matglede" er bygget på visjonen om et hyggelig måltid hvor samtale og samvær står i sentrum. Maten er en del av dette. Noen ganger er den kjempegod, og av og til må man smake flere ganger. Smak er ikke noe vi er født med, men noe vi utvikler. Vi må også lære å spise mat vi ikke elsker. Sunne vaner i barndommen er en gave vi kan gi våre barn. Vår lunsj blir levert av Barn til Bords.

 

Uke #45

Mandag 03, November

Kylling tikka masala med ris og agurkstaver

 

Tirsdag 04, November

Kikert og gulrotsuppe og grovt brød

 

Onsdag 05, November

Fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot

 

Torsdag 06, November

Kyllingboller paprigano med grov fusilli og broccoliblanding

 

Fredag 07, November

 

Uke #46

Mandag 10, November

Solskinnsuppe med havrebrød

 

Tirsdag 11, November

Fiskekaker med småpoteter og agurk              

 

Onsdag 12, November

Tacoform med ris og nachos

 

Torsdag 13, November

Curry med søtpotet og kikerter med ris

 

Fredag 14, November

Pasta med hidden veggies og kjøttdeig av storfe

 

 

Uke #47

Mandag 17, November

Fiskeburger og lun pastasalat med urteolje

 

Tirsdag 18, November

Kyllingstrimler med ris og grønnsaker

 

Onsdag 19, November

Skinke og blomkålgrateng

blomkålgrateng med kylling hallal

Torsdag 20, November

Kylling karbonade med ovnsbakte poteter og gulrotduo

 

Fredag 21, November

Blomkålsuppe med grovt brød og gresskarkjerner

Allergener:

 

Uke #48

Mandag 24, November

BtB Lapskaus med kyllingpølser og flatbrød

 

Tirsdag 25, November

Grøntikjøttboller med fullkornfusilli og tomatsaus

 

Onsdag 26, November

Kjøttboller i brun saus med gulrot, erter og potet

 

Torsdag 27, November

Tomatsuppe med makaroni og grovt brød

 

Fredag 28, November

Sei mexicana med potetstappe og aspargesbønner